Waarom TTDS?

TTDS werkt al jaren aan haar dienstverlening. Wij streven ernaar om totaaloplossingen aan te bieden aan onze klanten. Door ons netwerk zijn we in staat om vrijwel ieder probleem aan te pakken en op te lossen.
Wij streven niet enkel naar grote aantallen en snelle handel. Ons uitgangspunt is de service naar de klant, waarbij we dan aantallen hanteren die in verhouding staan tot de aard van de goederen, de benodigde inkoop en de verwachte afname.

In de gevallen waar andere partijen vaak ‘nee’ verkopen omdat het zoeken naar een oplossing te ingewikkeld is, of teveel tijd kost, zult u merken dat wij ons voor u in blijven spannen om tot een goede oplossing te komen. Kunnen we u echt geen directe oplossing bieden, dan proberen we u altijd door te verwijzen naar een andere partij die u wellicht verder kan helpen.

Wat doet TTDS?

TTDS is een full-service probleemoplosser voor onderwijs en bedrijfsleven met de basis in de autotechniek.

  • Levering en ontwikkeling van meetapparatuur en -accessoires, gereedschappen en leermiddelen aan het (autotechnisch) onderwijs.
  • Levering van gereedschappen aan bedrijven in de automotive sector.
  • Ontwikkeling van diagnose- en meetaccessoires.

Bovendien zijn we constant op zoek naar nieuwe producten die interessant zijn voor onze klanten.

Voor wie werkt TTDS?

(Autotechnisch) onderwijs

We leveren u leermiddelen en ondersteunende middelen die u nodig heeft om goed onderwijs te verzorgen. Van multimeter tot geprepareerd voertuig en van ratel tot complete OSM wandopstelling.

Bedrijven in de automotive sector

We leveren u handgereedschappen, opbergsystemen, speciale gereedschappen, test- en meetapparatuur en diagnose-accessoires.

Diagnosespecialisten

We ontwikkelen en leveren diverse diagnose- en meetaccessoires. We nemen zowel kleine als grote bestellingen aan en ontwikkelen producten of sets exact naar uw wens.